Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (4.70 secunde)
Daca in privinta PD-ului surpriza nu a fost extraordinar de mare, cunoscut fiind ca Mangalia este o localitate "portocalie" inca din timpul alegerilor generale de acum trei ani, nu acelasi lucru se poate spune despre doua formatiuni care au obtinut rezultate neasteptat de bune.
Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
Mutare surprinzatoare la Mangalia, acolo unde ex- conservatorul, ex-liberalul Eugen Pricopie, fost, printre altele, si vicepresedinte al DMHI Mangalia, s-a inscris in Partidul Romania Mare si va candida la Primarie.
In timp ce alte partide se agita sa-si faca ordine in curtile proprii, PDL Mangalia, o organizatie acum cativa ani extrem de tensionata, pare sa-si fi gasit linistea.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, considera ca ultima iesire in presa a actualei administratii locale, referitoare la "Proiectul pentru tinerii din Mangalia", este scandaloasa.
Declaratia primarului Mangaliei, Zanfir Iorgus, la adresa presedintelui PSD Mangalia, Claudiu Tusac, nu a ramas fara raspuns.
PDL Mangalia a organizat o masa de Florii pentru persoanele in varsta sau cele cu posibilitati materiale reduse din localitate.
Sfarsitul de saptamana a scos pe strazile Mangaliei contracandidatii la Primaria Mangalia si sustinatorii acestora.
Politistii din Mangalia nu vor putea rezolva decat dupa alegeri plangerea penala care a fost depusa in urma incidentului cu buletinele de vot despre care reprezentantii mai multor partide politice sustin ca ar fi reprezentat o tentativa de fraudare a alegerilor.
Ieri seara, Biroul Permanent Local al PD-L Mangalia a fost informat oficial cu privire la numirea unui nou presedinte interimar al organizatiei - fostul primar Zanfir Iorgus, care il inlocuieste pe Nae Negrea, prin dispozitia BPJ Constanta, condus interimar de Ion Popescu.
Liderul PNDC Mangalia, Florin Maftei, sustine, in continuare, necesitatea dizolvarii Consiliului Local Mangalia si organizarea de alegeri. ... Potrivit acestuia, sedinta de Consiliu Local Mangalia organizata de 10 consilieri in data de 31 ianuarie a.
Reamintim ca la Mangalia, din 19 consilieri, 9 alesi locali sunt in razboi deschis cu primarul PSD Claudiu Tusac.
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
din Mangalia sa-si schimbe sefii. ... Singurul localnic prezent in noul Consiliu de Administratie al Neptun Olimp este consilierul local si vicepresedintele PD-L Mangalia Paul Foleanu.
Prieteniile din sudul litoralului ar putea "taia" elanul unora dintre pedelistii care poate ca viseaza sa ajunga presedinte al Daewoo Mangalia Heavy Industries.
I-am sugerat lui Tusac ca bine ar fi sa retraga cererea de dizolvare a Consiliului Local, pentru ca am ajuns intr-o situatie fara precedent in Romania, practic orasul Mangalia nu mai functioneaza", a declarat Minca.
Judecatoria Mangalia a scutit filiala PD-L de la plata celor trei amenzi date in campania electorala de catre inspectorii din primarie. ... Instanta a decis, in final, admiterea plangerii PD-L Mangalia si anularea proceselor verbale. ... Potrivit prim-vicepresedintelui PD-L Mangalia, Paul Foleanu, mai sunt pe rol alte doua dosare similare.
Cu aceasta ocazie, Tusac i-a anuntat pe taximetristi ca se vor elibera noi autorizatii pentru activitatea desfasurata de ei pe teritoriul municipiului Mangalia, in baza Legii 38/2003 si ca preturile stabilite de taximetristi vor fi pastrate la nivelul actual.
Zece consilieri locali din Mangalia s-au reunit vineri intr-o sedinta extraordinara, primarul Mihai Claudiu Tusac (foto) si alesii PSD refuzand si de aceasta data sa dea curs invitatiei de participare.
lacul Tatlageac (comuna 23 August), lacul Agigea (Agigea), lacul Vederoasa (Aliman), Balta Vederoasa (Aliman), lacul Conacu-Negresti (Cobadin), lacul Tabacariei (Constanta), lacul Corbu (Corbu), lacul Techirghiol (Eforie), lacul Dunareni (Limanu), lacurile Hagieni si Limanu (Limanu), balta Mangalia (Mangalia), lacul Mangalia (Mangalia), lacurile Iortmac si Oltina (Oltina), lacul Bugeac (Ostrov), lacul Baciu (Rasova), lacul Domneasca (Seimeni).
google-analytics.com